LALI DALANE - DIDI KEMPOT


Intro : Cm G#
         Fm Cm
         Fm Cm
         G# Bb Cm

Cm              Bb
Bubrah saiki bubrah
Fm                              Cm
Ajur mujur wutuh dadi pecah
Fm               Cm
 Rusak saiki uwis ora genah
         G#                         G     Fm G
Kowe lali janjimu naliko nikah

Cm            Bb
Pisah saiki pisah
Fm                           Cm
Aku karo kowe uwis pisah
Fm                            Cm
 Kembang sing tak tandur ono omah
        G#            G            Cm
Mati alum koyo atiku sing susah

Int : Fm Cm G Cm

Reff:
Cm-Dm  D#                    Bb
    Saiki kowe kuwi tak umpamake
          G#                               D#   Cm
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Cm-Dm  D#                  Bb
    Aku dewe saiki paribasane
         G#                      Bb
Koyo langit ora ono bumine


     G#       D#
Bubrah saikine bubrah
          Bb               G#     D# G
Kowe lali janjimu naliko nikah

Int : Cm G
       Fm Cm
       Fm Cm
       G# Bb Cm

Cm            Bb
Pisah saiki pisah
Fm                           Cm
Aku karo kowe uwis pisah
Fm                            Cm
 Kembang sing tak tandur ono omah
        G#            G            Cm
Mati alum koyo atiku sing susah

Int : Fm Cm G Cm

[Reff:]
Cm-Dm  D#                    Bb
    Saiki kowe kuwi tak umpamake
         G#                                D#   Cm
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Cm-Dm  D#                  Bb
    Aku dewe saiki paribasane
         G#                      Bb
Koyo langit ora ono bumine

     G#                 D#
Bubrah saikine bubrah
          Bb               G#     D#  G Cm
Kowe lali janjimu naliko nikah

     G#        D#
Bubrah saikine bubrah
        Bb                   G#                D#    G
Aku karo kowe uwis ora urip sak omah