BAPAK - DIDI KEMPOT

Intro : Am D7 G Em
          C D G (2x)

G                                 Bm
Rambut uwis ora ireng uwis malih rupane
C                         G
Ireng dadi putih saikine
Am                       Bm
Dino tambah dino umur tambah tuwo
      C      Am                           D
Nanging…   koyo-koyo ora diroso

Int : Am D G

(*)  
G                                          Bm
Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak
        C                              G
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Am                    Bm
Paribasan umur uwis akeh cacahe
      C                   D                G
Nganti bingung anggonku ngitunge

Music : Am D7 G Em
            C D G
            Bm C D G…

[Reff:]
    G                              C
Bapak Bapak tekadmu kuwi tak puji
    D                          G
Bapak Bapak kowe koyo senopati
   G                                 C
Bapak Bapak Panasmu ngungkuli geni
    D                           G
Bapak Bapak keno angin soyo ndadi

C                             G                      Em
Sendyan uwis tuwo nekad mempeng kerjo
          Am         D                                G
Nyambut gawe… .kanggo nguripi keluargo