IKHLAS - DIDI KEMPOT

Intro : Cm
          Fm Cm C Fm G Cm

Cm                                  Fm
Trimo mundur timbang loro ati
           G                        Cm
Tak oyako wong kono wis lali
      C                     Fm  
Pancen wis nasibku ini
               G                        Cm
Nandur becik tukule kok dilarani

Cm                                 Fm
Trimo ngalah aku wis ra betah
              G                                   Cm
Tak tangisono malah mung gawe susah
     C                       Fm
Karepe wis ngajak pisah
         G                                Cm
Karo aku wis ra karep omah-omah

Int :  Fm D# G Cm
        G# Bb Cm C

Reff:

    Fm                    Cm
Nangis aku isin senajan loro ing batin
       G                            Cm
Aku lilo pisah kanti lahir batin

Int : Fm G Cm C

    Fm                                     Cm
Tresno sing ngrembuyung saiki wis dadi garing
        G                           Cm
Aku lilo pisah kanti lahir batin


Cm                                  Fm
Trimo mundur timbang loro ati
           G                        Cm
Tak oyako wong kono wis lali
      C                     Fm  
Pancen wis nasibku ini
               G                        Cm
Nandur becik tukule kok dilarani