LAYANG KANGEN - DIDI KEMPOT


Intro : D  Gm  (3x)  D

            D             G                 D
Layangmu tak tompo wingi Kuwi
               Bm                              F#m
Wis tak woco Opo kareping Atimu
G              A     F#m            Bm
Trenyuh ati ikimoco Tulisanmu
       G              Em                 A         E   F#m
Ra kroso netes eloh ning Pipiku

         D              G              D
Upomo tanganku dadi Suwiwi
       Bm                            F#m
Iki ugo aku mesti enggal Bali
          G          A        F#m             Bm
Ning kepiye manehmergo Kahananku
        G          A               D     A  
Cah ayu entenonoTekaku

           D                                       G
Ra maido sopo wong sing ora Kangen
          Em                                     A
Adoh bojo pengen turu angel Merem
           D                                       G
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
          Em                Bm                   A
Ra kepethuk sak wetoro pingin Weruh

G            A      F#m      Bm
Percoyo akuKuatno Atimu
        G            A              D     A  
Cah ayu entenonoTekaku


Melody :  D  F#m  G  A
                D  A  G  A
                G  A  F#m  Bm
                G  A  D A

       D                G              D
upomo tanganku dadi suwiwi
       Bm                              F#m
Iki ugo aku mesti Enggal bali
          G           A        F#m             Bm
Ning kepiye manehMergo Kahananku
        G          A               D     A  
Cah ayu entenonotekaku

(*)
           D                                         G
Ra maido sopo wong sing ora kangen
          Em                                     A
Adoh bojo pengen turu angel Merem
           D                                         G
Ra maido sopo wong sing ora Trenyuh
          Em                Bm                   A
Ra kepethuk sak wetoro pingin Weruh

(**)
G            A      F#m      Bm
Percoyo akuKuatno Atimu
        G            A             D     A  
Cah ayu entenonoTekaku

Kembali ke : (*) , (**)

G            A      F#m      Bm
percoyo akukuatno Atimu
        G            A           D      
cah ayu entenonotekaku