LILO - DIDI KEMPOT

Intro :    Gm  D# Gm (2x)
              Gm  D#  D  Gm (2x)
              D#D#-D#-F-Gm

             D#         Gm
opo wis ora kelingan
              Cm                           D
sumpah janjimu mung marang aku
Cm                              D
 sineksen lintang rembulan
     D#                                     D
jarene tresnamu mung kanggo aku

                 D#          Gm
wis nganti telung ketigo
              Cm                       D
nanging sliramu ora kirim warto
Cm                           D
bareng saiki wes teko
          D#               D          Gm
kowe malah nggandeng prio liyo

Reff:
        G             Cm
Ora nyono ora ngiro
            F                     Bb
kowe medhot taline asmoro
D#                              D
Trenaku kang tulus suci
             D                        Gm
rambok jogo malah kok blenjani
         G                  Cm
Opo pancen wes nasibku
           F                     Bb
kudu pisahan karo sliramu
D#                              D
Nadyan abot jroning ati
              D#         D         Gm
nanging aku ra biso ngoncati


      D#          Gm
lilo atiku  wes lilo
             Cm                  D
nadyan batinku keloro loro
Cm                             D
nanging aku ra kuwowo
           D#          D           Gm
mergo atiku wis kebacut tresno