Didi_Kempot


SEWU KUTHO - DIDI KEMPOT

Intro : G  Bm  C  D  G

G                    Bm
Sewu kuto uwis tak liwati
C        G         D
Sewu ati tak takoni
G                        Bm
Nanging kabeh podo ra ngerteni
C   G          D
Lungamu neng endi
      Em                   C
Pirang taun anggonku nggoleki
        G        D        G
Seprene durung biso nemoni

Int: Em  Am  D  G

Reff :

Am          D    G      Em
Wis tak cobo ngelaliake
C        D         G
Jenengmu soko atiku
C        D            G   D/F#    Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am       D        G    D
Isih tresno sliramu

(*) 
G                    Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C   G      D
Lilo aku lilo
G                             Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C      G                D
Aku pengen ketemu

(#)        
Em                     C
Senajan sak kedeping moto
      G             Bm                 G
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Interlude: Bm  C  G
           Em  D  G

Back : Reff, (*)

       Em                 C
Senajan wektu mung sedelok
    G             Bm                 G
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo