KETAMAN ASMORO - DIDI KEMPOT

Intro :   Fm   Bbm  G  C
               Fm   Bbm  C#  C  Fm
               C  C#  D#  Fm  Fm-C-C#-C-C#  Fm

              C               Fm    
Saben wayah lingsir wengi
F            Bbm    C          Fm
Mripat iki  ora biso turu
Fm                       C
Tansah kelingan sliramu
                 C#                  C
Wong ayu kang dadi pepujanku

(*)
             C         Fm    
Bingung rasane atiku
F            Bbm            C             Fm
  arep sambat . nanging karo sopo
Fm                      C
nyatane ora kuwowo
                C#        C           Fm
ngrasake atiku sansoyo nelongso

music : Bbm Fm C Fm

[Reff:

Fm         F      Bbm
Wis tak   lali-lali
              C            Fm
malah sansoyo kelingan
            Fm               C
nganti tekan besuk kapan nggonku
C#                               C
  mendhem ora biso turu

        C            Fm    
opo iki sing jenenge
F                   Bbm        C           Fm
  wong kang lagi  ketaman asmoro
Fm                    C   
prasasat ra biso lali
                 C#          C              Fm
esuk awan bengi tansah mbedo ati

int :  Fm C Fm F
       Bbm C Fm
       C C# C

Kembali ke : (*), music, Reff

[Ending:]
Fm                    C   
prasasat ra biso lali
                  C#          C              Fm
esuk awan bengi tansah mbedo ati