STASIUN BALAPAN - DIDI KEMPOT


Intro:  Gm Cm  F  Bb  D#  Am  D  Gm  (2x)
           D-D#  D-D#  D-D-D

(*)
           Gm
Ning Stasiun Balapan, kuto solo sing dadi Kenangan
                  Cm        D                         Gm       D
Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu

            Gm
Ning Setasiun Balapan, rasane koyo wong Kelangan
                      Cm                  D        Gm
Kowe ninggal aku ora keroso netes eluh ning pipiku

F                         Bb                    
Dahh dadah…sayang
D                        Gm  
Daghh Selamat Jalan

Reff:
D-Gm                            Cm
 Janji lungo mu mung sedelo
       F                  Bb
Jare sewulan ora ono
   D#                        D
Pamitmu naliko semono
                              Gm
Ning Setasiun Balapan Solo


Int: D Gm (2x)

D-Gm                      Cm
 jare lungo mung sedelo
              F              Bb
malah tanpo kirim warto
D#                    D
lali opo pancen lali
                             Gm       D-D#
yen eling mbo enggal bali

Gm
Ning Setasiun Balapan
Kuto solo sing didi kenangan

Int:   F Gm (2x)
        D Gm (2x)
        D#  D (3x)
        D# Gm

back to : Reff, (*)

Ending :
              Gm
Ning setasiun Balapan
Rasane koyo wong kelangan