TANJUNG MAS NINGGAL JANJI - DIDI KEMPOT



Intro :   G Bm C G
            Am Em Am D G
            D

 G               Bm        Em
bebasan koyo ngenteni
C                 D            G
udaning mongso ketigo
C                         D
snajan mung sedelok
G             Em
ora dadi ngopo
Am                               D
penting biso ngademke ati ouow woo

(*)
G             Bm     Em
…semono ugo rasane atiku
C                       D            G
…mung tansah nunggu tekamu
C                 D           G                Em                  
…ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am          D        G
kangen kangene atiku

music :  Am D G (2x)

[Reff:]
Bm                              Em
aku sih kelingan naliko ing  pelabuhan
            C                D        G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                      Em
nanging saiki wis luweh ing janji
      C              D           G
nyatane kowe ora bali-bali


Am            D                         G       Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
  Am           D            G
biyen aku ngeterke kowe
Am            D                     G      Em
ning pelabuhan semarang kene
Am                 D       G        
aku tansah ngenteni kowe

int :  G Em
       Am D G (2x)
       D

kembali ke : (*), music, Reff

[Ending:]
G                Bm        Em
bebasan koyo ngenteni
C                  D            G
udaning mongso ketigo
C                  D          G                Em                  
ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am          D        G
kangen kangene atiku