TRESNO SEPISAN - DIDI KEMPOT

Intro : Cm G# Fm Cm
          Fm Cm Dm G Cm  (2x) G

    Cm
Tresno sing sepisan
           G
Nglale ake ora gampang
           Fm                        Cm
Jroning ati seprene isih kelingan….

     G                   Cm
Yomung kowe yomung kowe
            Fm              G      Cm    G
Ra ono wong liyo ra ono liyane

   Cm                       G
Tekane saiki opo nganti tekan pati
        Fm                            Cm
Aku dewe seprene yo ora ngerti

     G                    Cm
Yomung kowe yomung kowe
             Fm             G      Cm
Ra ono wong liyo ra ono liyane

Music : Fm Cm , G# G Cm  (2x)

Reff:
         Fm
Mung aku lan kowe
               Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
               G                             Cm
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe

int : G# Fm Cm

         Fm
Mung aku lan kowe
                   Cm
sing sumpah naliko kae
            G                         Cm   G
kanti ikhlas wong loro podo senenge…

    Cm
Tresno sing sepisan
           G
Nglale ake ora gampang
           Fm       G              Cm
Jroning ati seprene isih kelingan….

Music : Fm Cm , G# G Cm  (2x)


Reff:
         Fm
Mung aku lan kowe
               Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
               G                      Cm
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe

int : G# Fm Cm

          Fm
Mung aku lan kowe
                   Cm
sing sumpah naliko kae
            G                       Cm   G
kanti ikhlas wong loro podo senenge…

   Cm                       G
Tekane saiki opo nganti tekan pati
        Fm          G               Cm
Aku dewe seprene yo ora ngerti
        Fm           G              Cm
Aku dewe seprene yo ora ngerti