TRIMO NGALAH - DIDI KEMPOT


Intro: D#m Bb D# G#m
         C# F#-Bb-D#m
         G#m Bb D#m

D#m                     B
Wis tibo isih ketibani ondo
      G#m                  D#m
Wis loro isih digawe loro
D#m                B
Roso ati iki tansah ngilangi
           G#m                    Bb
Nganti kapan …aku ora ngerti

Int : G#m Bb

D#m                                       B
Wis ngalah …malah mung digawe susah
         G#m                                 D#m
Uwis pasrah …aku mung sarwo ngalah
          D#m
Wong sing tak trisnani
          B
Mung tansah nglarani
    G#m            Bb        D#m   Bb
Ati iki nanging aku ra perduli

Int: D#m B
      G#m Bb D#m Bb

Reff:
         D#m                           G#m
Bot aboting aku seneng karo kowe
            Bb                   D#m    Bb
Nadian loro nanging ora tak rasake
        D#m                           G#m
Bot aboting aku tresno karo kowe
             Bb                         D#m   Bb
Trimo ngalah tak enteni sak elinge…


D#m                     B
Wis tibo isih ketibani ondo
      G#m                  D#m
Wis loro isih digawe loro
D#m                B
Roso ati iki tansah ngilangi
           G#m      Bb        D#m    Bb
Nganti kapan aku ora ngerti

Int: D#m B
      G#m Bb D#m Bb

Kembali ke : Reff

[Ending:]
D#m                                       B
Wis ngalah malah mung digawe susah
          G#m                                D#m
Uwis pasrah …aku mung sarwo ngalah