JAMBU ALAS - DIDI KEMPOT


Intro :  Em F Em
           Em F Em
           F  Em  F  Em

                             G
Kelingan manis eseme
                                          Em
trus kelingan  ramah gemuyune
                 G
Tresna lan kasih  kasih sayange
            F                G         Em         F  Em  F  Em
karep atiku klakon dadi Bojone

                                 G
Sayange wis nduwe bojo
                                                    Em
nanging aku …Aku wis kadong tresna
          G 
Nelongso   rasaning ati
         F                  G             Em     
Yen aku ra klakon melu nduweni

Int : Em G… Em

Reff:
            C
Jambu alas kulite ijo
             Em
sing digagas wis duwe Bojo
         C
Ada gula ada semut
                   Em
durung rondho ojo direbut


Em                                                          G
( sumpah ning batin…yen kula bli dadi kawin )
                               F              Em
( tekade ngati…ora bakal luru ganti )

Int : C  Em

Em                                                     G
( sumpah wis jangji arep sehidup semati )
                                            F               Em
( seneng lan sedih….bareng-bareng dilakoni )

            C                          Em
Jambu alas nduk manis rasane
            F           G             Em
snajan tilas tak enteni rondhone

                             G
Kelingan manis eseme
                                         Em
trus kelingan  ramah gemuyune
                  G
Tresna lan kasih  kasih sayange
            F                G         Em      
karep atiku klakon dadi Bojone