KEMBANG KOCAPAN - DIDI KEMPOT

Intro :  G Bm C D
            G Em Am D G…
            G…Bm Cm D
            G…Em Am D G…
            D…

   G        Bm                      C
Sepiro lawase …urip kang nandang prihatin
D                                   G    G - G#
Rung kepike keayuaning ati
Am        D         G        D   Em
Lelagu nisto ing saben dinane
C              A7               D
Meres keringet mekso rogo…

(*)    
G                  Bm       C
Mugo mugo Gusti kerso paring idi
D                                         G     G - G#
Ilang panelongso tembe mburine…
Am                D          G        D       Em
Urip tentrem ayem…adoding panandang
Am        D         G     D
Tibo bungahe ati iki


Reff:

              G    C              D                  G
Yo uwis ben saiki…dadi kembang kocapan
        Em        A7         D
Ning ati ora bakal loro ati

               G    C                        D           G
Yo uwis ben saiki… Akeh konco podo ngino
        Em      A7             D
Ning ati ora bakal nelongso…

          C              D              G       D  Em
Arep kepiye maneh…Aku wong ora duwe
Am               D          G
Rekoso buri sak pantese
          C                 D              G       D   Em
Ning aku rung percoyo…ora bakal sa lawase
Am                D         G
Rekoso kuwi ono watese

Int : Bm C…D G
       Em Am D…G…
       Am D…G -Bm-Em.
       Am D G…
       D…

Kembali Ke : (*) Reff

Am                D         G
Rekoso kuwi ono watese